IBB UAB

Presentació de pòsters sobre genòmica de poblacions de les malalties infeccioses bacterianes a l’IBB per alumnes de Biociències UAB.

El passat dimecres 31 de maig de 2023, de la 1 a les 3 del migdia, es va celebrar un Taller de presentació de pòsters relacionats amb la genòmica de poblacions de les malalties infeccioses bacterianes a l’Aula Rosalind Franklin de l’IBB. 

En aquesta activitat van participar-hi un total de 28 alumnes de quart curs dels Graus de Genètica i Microbiologia, de la Facultat de Biociències de la UAB, que estan cursant l’assignatura optativa de Genòmica Bacteriana. Aquesta assignatura està coordinada per Daniel Yero, docent a la Facultat de Biociències i investigador del grup de Genètica Molecular Bacteriana de l’IBB.  

Es van presentar un total de 6 pòsters realitzats pels alumnes, que es van visualitzar durant l’esdeveniment i es van avaluar posteriorment, tot plegat acompanyat de cafè i pastes, com si es tractés d’una sessió de pòsters pròpiament d’un congrés científic.  

A banda de la sessió de pòsters, els estudiants van conèixer també les tecnologies de seqüenciació disponibles a l’IBB.  

Aquesta activitat ha estat una prova pilot de cara a poder-la implementar en cursos posteriors com un projecte d’innovació docent per facilitar que els alumnes s’apropin d’una forma real al món de la ciència.