IBB UAB

Nou mètode de nano-encapsulació per l’administració de dopamina en pacients amb Parkinson

La Dra. Julia Lorenzo, investigadora de l’IBB i responsable del grup d’Enginyeria de Proteïnes i Nanomedicina, va publicar recentment un article col·laboratiu a la revista científica ACS Nano que tractava sobre un nou mètode de nano-encapsulació per l’administració de dopamina en pacients amb Parkinson. Arran d’aquesta publicació, la Federación Española de Párkinson es va posar en contacte amb ella per tal de poder-li fer una entrevista amb l’objectiu de divulgar els avanços científics relacionats amb aquesta malaltia.  

Així doncs, l’entrevista final ha estat publicada al portal Observatorio Párkinson, projecte de la Federación Española de Párkinson, que pretén promoure i recolzar la investigació mitjançant accions de divulgació en aquest àmbit. Us animem a que llegiu l’entrevista completa accedint a aquest enllaç.  

Agraïm a la Federación Española de Párkinson que s’hagi interessat per la labor científica que es du a terme a l’IBB i en concret al grup de la Dra. Julia Lorenzo.