IBB UAB

Julia Lorenzo participa en el Festival Nacional de Nanociència i Nanotecnologia 2021

10ALAMENOS9, celebra enguany la VI edició del Festival Nacional de Nanociència i Nanotecnologia que tindrà lloc en diferents dates i en diferents ciutats d’abril fins a l’octubre 2021. El festival pretén apropar l’escala nanomètrica, els seus efectes i aplicacions i productes a tot el públic d’edats diverses i nivells de coneixements variats, fent-ho d’una forma amena i emocionant.   

Dins d’aquesta iniciativa, han presentat el curs online TODONANO per tal que el públic pugui aprendre nanotecnologia fàcilment a partir de vídeos curts i senzills, desenvolupats per experts en nanotecnologia. El curs conté diferents capítols que tracten diferents temàtiques i una d’elles il·lustra les aplicacions de la nanotecnologia. Dins d’aquest apartat, l’experta Dra. Julia Lorenzo, investigadora de l’IBB, ens parla de l’aplicació del poder de la Nanomedicina. Gràcies al vídeo, adquirirem coneixements amplis sobre les aplicacions i usos de la nanotecnologia en el camp de la medicina com podrien ser la teràpia, el diagnòstic o la medicina regenerativa.