IBB UAB

Dipòsit digital de documents de la UAB- Institut de Biotecnologia i de Biomedicina (IBB)

L’Institut de Biotecnologia i de Biomedicina (IBB) ja té espai propi al Dipòsit Digital de Documents (DDD) de la UAB, on podeu trobar enllaçats tots els articles, tesis, materials divulgatius, etc. dels investigadors del l’institut.  

De moment s’hi troben ja gairebé 400 documents enregistrats. Aquest repositori permanent de la UAB permet una cerca ràpida d’aquells documents d’interès i tenir també xifres sobre les visites i descàrregues dels mateixos.  

Podeu visitar la nostra pàgina tot clicant al banner de sota.  

 

 

 

El passat 1 de juliol es va realitzar una formació interna sobre la potencialitat del DDD com a eina per donar visibilitat la recerca en obert a l’IBB. L’enllaç a la gravació del webinar està disponible a sota per tal si voleu tornar a visualitzar la formació o si no us vàreu poder connectar en directe. En aquest document trobareu també el protocol a seguir internament a l’IBB per tal d’anar alimentant el repositori 

 

 

 

Procediment_RepositoriDDD_20200515-1