IBB UAB

Dia Internacional de la Dona: Coffee-break amb Albert Merino, autor del llibre RINCONES

En motiu del Dia Internacional de la Dona el proper 8 de març, l’IBB convida a Albert Merino, autor del llibre RINCONES recentment publicat per l’Editorial Stonberg a fer-nos-en una presentació el 9 de MARÇ a les 11 del matí via TEAMS.

Albert Merino (Barcelona, 1972) és llicenciat en Econòmiques i Dret, ha publicat diversos articles divulgatius en revistes especialitzades d’assegurances, a més de diversos relats en publicacions online, tant a Espanya com a Itàlia. RINCONES és la seva primera col·lecció de relats en paper.

Us convidem a que us prepareu un cafè, una infusió o un tè, que us poseu còmodes, i que gaudiu d’uns minuts de “desconnexió” assistint a aquesta presentació amena sobre un llibre que passeja per la vida de quinze dones que han estat injustament oblidades:

“¿Qué tienen en común una pirata china que puso en jaque a la Flota Imperial, una anarquista lituana en su paso por un pueblo de Huesca en plena Guerra Civil, una temible carcelera de los campos de concentración nazis o la última aborigen de la isla de Tasmania? Son mujeres valientes, malditas, intrépidas, violentas o avanzadas a su época.”

Per tenir més informació sobre el llibre o fins i tot fullejar-lo digitalment o comprar-lo, podeu accedir a la pàgina web de l’editorial.

Us esperem, tassa en mà, a tots i totes vosaltres!