IBB UAB

Microbiòlegs de l’IBB participen en el projecte Micro-Món de la UAB per obtenint una col·lecció de bacteris possibles productors d’antibiòtics.


El projecte Micro-Mundo està integrat en la xarxa Micro-Mundo de la Societat Espanyola de Microbiologia que a la vegada és soci de Tinny Earth® de la Universitat de Wisconsin. Mitjançant una estratègia d’aprenentatge i servei, els estudiants de grau de la UAB, supervisats per professors de Microbiologia de la UAB, lideren una experiència pràctica per la qual els estudiants de secundària s’enfronten a un projecte de recerca real. Les activitats es realitzen a les seves escoles amb l’objectiu d’obtenir una col·lecció de bacteris possibles productors d’antibiòtics que es posa a l’abast de tota la comunitat científica. A la UAB aquest programa el lidera i coordina la Dra.

Montserrat Llagostera de la Unitat de Microbiologia Campus del Departament de Genètica i de Microbiologia i al IBB participen investigadors del grup de Genètica Molecular i Patogènesi Bacteriana.

Micro-Món ha iniciat una campanya de micromecenatge que té per objectiu la recaptació de fons que facin possible aquest programa. Es poden doncs fer donacions per contribuir amb la  lluita contra les resistències a partir d’1 euro a:

https://micromecenatge.uab.cat//template/2/1385?lang=ca

 

Micro-Món a la UAB està present a la xarxa a traves de:

         Web: http://pagines.uab.cat/micromon/ca

         Twitter: https://twitter.com/MicroMonUAB

         Facebook: https://twitter.com/MicroMonUAB

         Instagram: https://www.instagram.com/micromonuab/