Intranet
Imatge home facultat
Com arribar PDF Imprimir Correu
La Universitat Autònoma de Barcelona es troba en el Vallès Occidental. S’hi pot arribar amb transport públic (RENFE i Ferrocarrils de la Generalitat). També s’hi pot arribar amb cotxe per les autopistes A-7 i C-58, o per carretera N-152 fins a Cerdanyola del Vallès. L’Institut de Biotecnologia i de Biomedicina es localitza en el Campus de la UAB entre les Facultats de Ciències i Medicina, al costat del Servei d’Estabulari i de l’edifici CEBATEG. La entrada principal està al edifici Mòdul de Recerca B del PRUAB. 

Mapa:


mapaibb.jpg


Oferta de transport pública


TREN


Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC)

Línia Barcelona/Sabadell (S2), estació Universitat Autònoma. Les estacions des de Barcelona són: Catalunya, Provença, Gràcia, Muntaner i Sarrià; i al Vallès cal afegir-hi Sant Cugat, Sant Quirze i Sabadell com a ciutats destacades. Aquesta línia comunica Sant Cugat amb la línia S1 (Terrassa i Rubí). S'aturen a  la UAB tots els trens amb direcció Sabadell, UAB o Barcelona de la línia S2. La durada del trajecte des de Barcelona és de trenta minuts. Hi ha trens cada deu minuts aproximadament.
Podeu consultar els horaris al telèfon 93 205 15 15 o al web dels FGC .

RENFE (Red Nacional de Ferrocarriles Españoles)
Línia C7 estació Cerdanyola Universitat. Des de Barcelona -estacions de Sants, Plaça Catalunya, Arc del Triomf i Sant Andreu Arenal- fins a Cerdanyola-Universitat. La duració del trajecte des de Barcelona és d'uns trenta minuts, amb una freqüència de pas de trenta minuts. En els viatges en grups de més de 10 persones els adults tenen un descompte del 40%.
Podeu consultar els horaris al telèfon 93 490 02 02 o al web de RENFE.

Servei gratuït d'autobusos
Desde l'estació a la Universitat hi ha un servei gratuït d'autobusos que comunica l'estació amb els diferents edificis del campus.


 
AUTOBÚS


Barcelona

L'empresa SARBUS ofereix un servei de Barcelona (Fabra i Puig) a la UAB cada 30 minuts. La durada del trajecte oscila entre vint i trenta minuts.
Pots informar-te trucant al telèfon 93 580 67 00 o consultant el web de SARBUS.


 
 


 


 
  Esdeveniments recents:
Mapa del web Sobre el web Contactar

IBB - Campus Universitari - 08193 Bellaterra - Cerdanyola del VallŔs - Barcelona
Tel. 93 581 1233 / 93 581 3582

2008 Universitat Aut˛noma de Barcelona - Tots els drets reservats