Intranet
Imatge home facultat
Estructura i funciˇ de prote´nes PDF Imprimir Correu

El Programa de Doctorat "Estructura i Funció de Proteïnes" neix com a conseqüència de la iniciativa d'alguns professors i investigadors que han participat des de fa ja diversos anys en diferents activitats docents relacionades amb el tema, tant a nivell nacional com internacional.

En concret, el responsable del Programa, Dr. Gómez-Moreno, ha estat el promotor i primer coordinador del grup sobre "Estructura i Funció de Proteïnes" de la Societat Espanyola de Bioquímica i Biologia Molecular (SEBBM). Així mateix, ha estat el director dels cursos que sobre el mateix tema s'han organitzat a la Residència Universitària de Jaca al 1999 i 2002 i del curs "Caracterització Estructural de Proteïnes i Proteòmica", realitzat al Campus de la Universitat Autònoma de Madrid l'any 2000. Els Drs. Avilés, Bruix, de la Rosa, Hermoso, Medina, Sancho (actual coordinador del grup sobre "Estructura i Funció de Proteïnes" de la SEBBM), i Valpuesta, professors del present.

Programa, han participat igualment en aquests cursos. L'interès despertat pels cursos esmentats va desbordar àmpliament les possibilitats d'admissió d'alumnes, demostrant que existeix un gran interès entre la gent dedicada a la investigació en diversos camps de la Bioquímica i la Biologia Molecular per conèixer els fonaments de l'estructura i la funció de les proteïnes.

Informació i programa
 
  Esdeveniments recents:
Mapa del web Sobre el web Contactar

IBB - Campus Universitari - 08193 Bellaterra - Cerdanyola del VallŔs - Barcelona
Tel. 93 581 1233 / 93 581 3582

2008 Universitat Aut˛noma de Barcelona - Tots els drets reservats