Intranet
Imatge home facultat
Māster en Bioinformātica per a la Genōmica i el Disseny de Fārmacs PDF Imprimir Correu

La Bioinformàtica és una àrea d'investigació on s'apliquen les ciències de la computació i les tecnologies de la informació per al tractament de dades biològiques. Les noves tecnologies post-genòmiques que generen dades a gran escala han convertit la bioinformàtica en una ciència clau i protagonista per donar sentit a aquesta allau de dades que no deixa de créixer exponencialment. El gran repte del científic biomèdic i biotecnòleg actual és ser capaç de gestionar àgil i naturalment tota aquesta informació. La bioinformàtica és una ciència estratègica, amb una immensa projecció present i futura.

El Màster en Bioinformàtica per a la Genòmica i el Disseny de Fàrmacs ha estat dissenyat per crear professionals creatius, experimentats i capdavanters en bioinformàtica; dotant-los dels coneixements, les capacitats i les actituds necessàries per al desenvolupament i l'aplicació de les noves estratègies computacionals en els projectes de recerca òmica, bioinformàtica, biomèdica i biotecnològica.

 

INFORMACIÓ GENERAL

Títol

Màster en Bioinformàtica per a la Genòmica i el Disseny de Fàrmacs

Tipus de Màster Màster oficial UAB
Crèdits

60 ECTS
Els estudiants que no tinguin una formació prèvia en l'àmbit de les biociències hauran de realitzar complements de formació (6 ECTS) per poder accedir al màster.

Durada 1 curs acadèmic
Modalitat Presencial
Orientació Recerca i profesional
Idioma Anglès
Places 30 places de nou ingrés anuals
Preu

El cost de matrícula és de 60€/crédit.
En el cas dels estudiants estrangers no residents, que no siguin nacionals d'estats membres de la Unió Europea, el preu per al curs 2012-2013 serà de 112,72 euros per crèdit.

Centre docent Facultat de Biociències de la UAB


Accedeix a la web del màster

Descarrega el fulletó informatiu

 
Mapa del web Sobre el web Contactar

IBB - Campus Universitari - 08193 Bellaterra - Cerdanyola del Vallčs - Barcelona
Tel. 93 581 1233 / 93 581 3582

2008 Universitat Autōnoma de Barcelona - Tots els drets reservats