Intranet
Imatge home facultat
Presentaciˇ PDF Imprimir Correu
  L'Institut de Biotecnologia i de Biomedicina Vicent Villar Palasí (IBB; anteriorment Institut de Biologia Fonamental, IBF) va ser creat l’any 1970 com un institut propi de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) amb l’objectiu principal de promoure i facilitar la investigació biològica de caràcter bàsic i fonamental.
  Actualment, l’IBB acull 18 grups de recerca estructurats en 7 àrees d’expertesa: Bioinformàtica, Biologia Cel·lular, Biologia Estructural, Genòmica, Immunologia, Microbiologia i Proteòmica. El nombre d'investigadors adscrits és d’uns 160, entre els que hi ha professors de la UAB, investigadors ICREA, investigadors Ramón y Cajal, investigadors postdoctorals, becaris predoctorals i tècnics dedicats al recolzament i funcionament dels diferents grups, serveis i plataformes tecnològiques. Un dels trets més rellevants de l’IBB és el seu caràcter multidisciplinar que permet un plantejament de problemes biològics, tant bàsics com de caràcter aplicat, sota l’expertesa de diferents disciplines.
  Des del l’any 2000, els principals àmbits de treball dels grups de recerca s’han agrupat entorn a la Biotecnologia i la Biomedicina en un marcat objectiu de fer translacionals els avenços científics de la recerca.

  Equip de Direcció (des del Febrer de 2011) Director : Dr. Xavier Daura
Sotsdirector: Dra. Laura Masgrau . Gestora: Eva Vila
foto004.png
 
  Esdeveniments recents:
Mapa del web Sobre el web Contactar

IBB - Campus Universitari - 08193 Bellaterra - Cerdanyola del VallŔs - Barcelona
Tel. 93 581 1233 / 93 581 3582

2008 Universitat Aut˛noma de Barcelona - Tots els drets reservats