Intranet
Imatge home facultat
Jornada de portes obertes -IBB
dilluns, 09 marš de 2015

L'IBB organitza una jornada de portes obertes


Les Jornades pretenen divulgar a la societat la tasca dels investigadors de l’IBB, donar a conèixer als estudiants de grau catalans les possibilitats de formació que hi poden trobar -màsters, treballs de fi de grau i doctorat- i fomentar sinèrgies i col·laboracions de futur entre investigadors, tant de l’àmbit de la biomedicina i de la biotecnologia com d’altres disciplines.

La inauguració de les Jornades tindrà lloc l’11 de març, a les 12 h a la sala de Graus de la Facultat de Biociències, i anirà a càrrec del director de l’IBB, Xavier Daura. A continuació tindrà lloc una conferència en anglès impartida per James Sharpe, professor de recerca ICREA al Centre de Regulació Genòmica, qui dissertarà sobre com  modelar in silico -computacionalment- la formació dels teixits i els òrgans, que són processos extraordinàriament complexes en els que intervenen multitud de gens. En concret, el Sharpe parlarà de com es pot modelar per ordinador la formació de les extremitats dels vertebrats. 

Les Jornades s’estructuren en dos dies consecutius i cobreixen diversos torns de visites guiades: l’11 març a les 15h, 16h i 17h i el 12 març a les 10h i a les 12h. El recorregut cobrirà els laboratoris i equipaments relacionats amb la recerca in vitro, la recerca in vivo i la recerca in silico

També hi haurà una sessió de pòsters oberta (11 març de 15-18h; 12 març 10-13h) ubicada al pati central de l’IBB, en què el personal investigador atendrà els assistents que ho requereixin per explicar les seves recerques o el funcionament organitzatiu del centre.

Es pot venir sense prèvia inscripció.

Per a més informació:   Aquest correu electr˛nic Ús protegit contra spam bots, necessiteu JavaScript habilitat per veure'l

 

posterjornadasibb.jpg

 
Facebook de l'Institut de Biotecnologia i de Biomedicina
divendres, 30 gener de 2015
Us convidem a que visiteu la nostra pàgina de facebook on trobareu informacions relacionades amb l'institut i notícies interessants.


descarga.png


https://www.facebook.com/pages/Institut-de-Biotecnologia-i-d
e-Biomedicina/925369820828703 
La Maratˇ de TV3 financia un projecte liderat des de l'IBB
dilluns, 03 novembre de 2014
A l'edició sobre malalties neurodegeneratives de La Marató de TV3 ha finançat un projecte liderat pel Dr. Salvador Ventura cap del Grup de Plegament de Proteïnes i Malalties Conformacionals de l'Institut de Biotecnologia i de Biomedicina.

lamarato.jpgLlegir-ho tot...
 
  Esdeveniments recents:
Mapa del web Sobre el web Contactar

IBB - Campus Universitari - 08193 Bellaterra - Cerdanyola del VallŔs - Barcelona
Tel. 93 581 1233 / 93 581 3582

2008 Universitat Aut˛noma de Barcelona - Tots els drets reservats